Meet the team and discover our motivation

Vasilis Nikolaou

Co-owner / Trainer

ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ME ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟ MINDFULNESS KAI TO WELL BEING. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΨΥΧΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΟΣΙΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ COACHING ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗΣ. ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΑΝ HOBBY ΟΣΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ, ΚΑΘΩΣ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ PERSONAL TRAINING, TO FUNCTIONAL CROSS TRAINING, ΤΟ CALISTHENICS TRAINING κ.α. ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PERSONAL TRAINING ΚΑΙ ΤΟ 2021 ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΡΛΗ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΤΟ BEND REALITY, ΕΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΙΚΗ, ΤΗΝ ΕΝΟΡΓΑΝΗ, ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ.

Gavriil Mpirlis

Co-owner / Trainer

ΑΣΧΟΛΉΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΉ ΗΛΙΚΊΑ ΜΕ ΠΟΙΚΊΛΑ ΑΘΛΉΜΑΤΑ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΌ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΌ ΕΠΊΠΕΔΟ. ΑΠΟΦΟΊΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΙΔΊΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΌΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ ΕΝΏ ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΟΛΟΚΛΉΡΩΣΕ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΕΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΆΡΙΑ ΟΠΩΣ : PROGRESSIVE CALISTHENICS TRAINING, PERSONAL TRAINING, GROUP TRAINING, PILATES, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ κ.α. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΊΑ ΥΠΉΡΞΕ ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΆ ΤΜΉΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΣΧΟΛΉΘΗΚΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ PERSONAL ΚΑΙ GROUP TRAINING ΑΛΛΆ ΠΆΝΤΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΌΡΓΑΝΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΙΣΘΕΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ (ΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ) ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.
 

Efi Terzaki

Yoga Instructor

ΑΠΟ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΥΠΗΡΞΕ ΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΓΙΟΓΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 2011 ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΔΑΥΙΔ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. ΕΜΒΑΘΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ ΤΟ 2014. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΟΓΚΑ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, PERSONAL, YOGA STUDIOS κλπ. Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΙΟΓΚΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΓΙΟΓΚΑ, ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ, ΤΣΑΚΡΑ ΓΙΟΓΚΑ κ.α. ΦΕΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 500 h TEACHER TRAINING ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ LOTOS ΤΗΣ ΛΙΝΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Foteini Argerich-Moustoucha

Pilates Instructor

Ακολουθώντας την αγάπη της για αυτόν, σπούδασε χορό στη Stella Mann College of Performing Arts όπου ταυτόχρονα διδάχτηκε τραγούδι και υποκριτική μαζί με διάφορα είδη χορού (μπαλέτο, συγχρονο, musical theatre, commercial, hip hop, κλακέτες) που αποτελούσαν το μεγαλύτερο κομμάτι της εκπαίδευσης της. Εκεί έγινε και η πρώτη της επαφή με το Pilates το οποίο αγάπησε και αποφάσισε στην πορεία να εμβαθύνει σε αυτό. Απο το 2018 είναι πιστοποιημένη Pilates Instructor και διδάσκει Pilates Matwork, Studio Equipment και Special Population (ηλικιωμένοι και εγκυμονούσες). Συνδυάζοντας την τεχνική της μεθόδου Pilates και του χορού, στόχος της διδασκαλίας της είναι να μεταδωσει στους ασκούμενους την απαραίτητη αγάπη προς τον εαυτό που θα λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη για την βελτίωση σώματος και νου.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Bendreality - Gym in Rhodes